By continuing, you are agreeing to our Terms and conditions as well as our Use of Cookies.

Peruviaanse Ceviche

Peruviaanse Ceviche

Bestanddele:
300 g Engelvis of Koningklip of enige ferm wit vis, baie vars, van die vel gesny en ontbeen, dan in dobbelsteentjies van ongeveer 1 cm gesny (hou ekstra skoon en in die yskas) 
50 ml vars lemmetjiesap of suurlemoensap (nie botteltjie-soort nie) 
½ elk rooi, geel en groen soetrissie, in klein dobbelsteentjies gesny
1 klein rooi ui, fyn gekap (of gebruik gepiekelde rooi ui) 
1 vrug soos kiwi of Appelliefie of pynappel, kleiner gesny, of in dobbelsteentjies 
1 klein rissie, sade uitgeskraap en fyn gesny
1 ferm ryp tamatie, sap en pitte uit, vlees in klein dobbelsteentjies gesny 
1 ferm ryp Avokado, in 1 cm blokkies gesny
1 cm stuk gemmerwortel, fyn gesny of gebruik gepiekelde pienk sushi-gemmer
Geroosterde baba-mielies (vinnig geskroei, of Mieliepitte geskroei)
Eetbare blomme opsioneel
“Cos lettuce ” slaaiblare vir bakkies
Vars koljanderblare
Vars kruisementblare
Soetpatat-skyfies
Ekstra lemmetjies, vir wiggies

Sous:
“Leche de Tigre”
3 lemmetjies
50 ml sojasous
10 ml Willow Creek Jalapeño geur olyfolie
10 ml Willow Creek Koljandergeur Olyfolie 
Vars gemmerwortel
Vars rissie 

Metode:
Sodra al die groente en die vis voorberei is, meng jy die 50 ml vars sap met die vis. Dit moenie langer as 15 minute voor bediening gebeur nie. Meng dan versigtig al die voorbereide groente liggies met die visblokkies. Verdeel die Ceviche tussen 4 tot 6 slaaiblaarbakkies. Garneer met vars koljanderblare, gesnipperde kruisementblare en die eetbare blommetjies. Bedien dadelik, yskoud. 
Copyright © Ontbytsake 2017 - All rights reserved.  |  Privacy Policy  |  Terms & Conditions
 site