Ons sjef, Corli Prinsloo, wys ons hoe om maklike geregte te maak met ’n lekker kinkel van haar eie om die dis net daardie ekstra lekkerte te gee om jou gesin en gaste mee te bederf. Kry die resepte hier.
Ons sjef, Corli Prinsloo, wys ons hoe om maklike geregte te maak met ’n lekker kinkel van haar eie om die dis net daardie ekstra lekkerte te gee om jou gesin en gaste mee te bederf. Kry die resepte hier.
3 weke gelede
Kook/Bak Tyd: 20 minute
Voorbereiding Tyd: 15 Minute
Bedien: 4 mense
Bolaag:
¼ k sagte botter
¼ k mayonnaise
½ k vars gerasperde Parmesaankaas
2 E groen ui, fyn gekap
4-6 knoffelhuisies, fyn gedruk
Paar druppels Tabasco, groen of rooi
Sout en peper, na smaak
½ suurlemoen se sap
Gekapte pietersielie
4 groot, dik stukke Koningklip-vis
Gaar rys van jou keuse
Groen groente van jou keuse:
(blansjeer of braai in pan met bietjie botter, sout en peper)
Aspersies
Brocolli
Boontjies
Ertjies
METODE:
Voorverhit oond tot 230 grade.
Geur die vis met sout, peper en suurlemoensap.
Plaas visfilette in 'n oondbak.
Bak vir 8 minute, afhangende van dikte.
Meng al die bolaag-bestanddele saam in mengbak.
Verwyder die vis uit die oond en smeer Parmesaanmengsel bo-oor en aan die kante van die stukke vis.
Draai oond op roosterfunksie en rooster vir 3-5 minute tot die bokante lig tot goudbruin is.
Sit dadelik voor saam met rys en groente.
stel voor
As jy 'n aanhanger is van ons land se kampioen MMA-vegter, Dricus "Stillknocks" du Plessis, dan moet jy die ontbytSAKE episode kyk! Ons het saam met hom gekuier en het vir julle die 'mens' agter die geharde vegter wys.
Op 2 September het ons gesels oor alles wat lekker en goed is in ons land... 😁
Ons gas was die Good Things Guy, Brent Lindeque en sy aansteeklike optimisme en energie kan ons almal net goed doen.
ontbytSAKE het 1 Jullie saam met die gewilde aanbieder en voormalige Protea Netbalspeler, Vanes-Mari du Toit gekuier en ons het ingeloer by besighede in die omgewing van Middelburg en Emalahleni in Mpumalanga.
Bly op hoogte van ons doen en late
© 2024