Ons sjef, Corli Prinsloo, wys ons hoe om maklike geregte te maak met ’n lekker kinkel van haar eie om die dis net daardie ekstra lekkerte te gee om jou gesin en gaste mee te bederf. Kry die resepte hier.
Ons sjef, Corli Prinsloo, wys ons hoe om maklike geregte te maak met ’n lekker kinkel van haar eie om die dis net daardie ekstra lekkerte te gee om jou gesin en gaste mee te bederf. Kry die resepte hier.
1 maand gelede
Kook/Bak Tyd: 15 Minute
Voorbereiding Tyd: 20 Minute
Bedien: 6 mense
6 ontbeende en vellose witvisfilette (Stokvis)
Sout en peper na smaak
200 g botter, gesmelt
Vars knoffel
Pietersielie, fyn gekap
Salsa:
1 x pynappel, geskil en in skywe gesny
Cajun speserye
Olyfolie
1-2 x avokado’s, in blokkies gesny
½ rooi soetrissie, in klein blokkies gesny
3-4 groenrissies, in repies gesny
Handvol gekapte pietersielie of koljanderblare
Sap van ‘n halwe suurlemoen
Rys:
Klappermelk (Vervang 1-2 koppies water met klappermelk)
Garnering:
Vars koljander/ gekapte pietersielie
Mikroblare
METODE:
Plaas die vis in ‘n oondpan op foelie en stel jou oond dat dit 180 grade bereik.
Laat smelt die botter in ’n glasbakkie en voeg vars knoffel, pietersielie en suurlemoensap by. Gooi bo-oor die vis en geur met sout en peper na smaak.
Plaas in die oond op 180 grade vir ongeveer 15-20 minute of tot vis goudbruin en gaar is.
Vir die Salsa:
Braai eerste die pynappelskywe in ‘n bietjie olie en strooi Cajun speserye na smaak bo-oor. Sodra die pynappel afgekoel is, sny in klein blokkies.
Sny al die res van die bestanddele en voeg by die pynappel in ’n glasbak.
Meng goed deur en onthou die suurlemoensap vir jou avokado.
Geur met sout, peper en olyfolie, na smaak.
Kook die rys volgens jou normale metode, maar vervang een koppie water met een koppie klappermelk.
Dien in mooi bord op en garneer met mikroblare of ekstra koljanderblare.
stel voor
As jy 'n aanhanger is van ons land se kampioen MMA-vegter, Dricus "Stillknocks" du Plessis, dan moet jy die ontbytSAKE episode kyk! Ons het saam met hom gekuier en het vir julle die 'mens' agter die geharde vegter wys.
Op 2 September het ons gesels oor alles wat lekker en goed is in ons land... 😁
Ons gas was die Good Things Guy, Brent Lindeque en sy aansteeklike optimisme en energie kan ons almal net goed doen.
ontbytSAKE het 1 Jullie saam met die gewilde aanbieder en voormalige Protea Netbalspeler, Vanes-Mari du Toit gekuier en ons het ingeloer by besighede in die omgewing van Middelburg en Emalahleni in Mpumalanga.
Bly op hoogte van ons doen en late
© 2024