Ons sjef, Corli Prinsloo, wys ons hoe om maklike geregte te maak met ’n lekker kinkel van haar eie om die dis net daardie ekstra lekkerte te gee om jou gesin en gaste mee te bederf. Kry die resepte hier.
Ons sjef, Corli Prinsloo, wys ons hoe om maklike geregte te maak met ’n lekker kinkel van haar eie om die dis net daardie ekstra lekkerte te gee om jou gesin en gaste mee te bederf. Kry die resepte hier.
8 maande gelede
Kook/Bak Tyd: 45 minute
Voorbereiding Tyd: 10 Minute
Vir die Spek & Russian Rolletjies:
1 x pak Gerookte Russians
1 x pakkie repiespek
1 x Brie-kaas, in skywe gesny
Cranberry (Bosbessie sous/jelly) (Jy koop klaargemaaktes in winkel)
Olyfolie
Vir die Waatlemoenslaai:
Waatlemoen, in blokkies gesny
Aarbeie, in helftes gesny
Frambose
Moerbeie
Vye
Haloumi-kaas, in blokkies gesny en in pan gebraai tot bruin
Feta-kaas, in blokkies gesny
Mikrokruie / roket / basiliekruidblare
Metode Vir die Spek & Russian Rolletjies:
Sny ‘n lang snit in die middel van die worsie, moet dit nie heeltemal deursny.
Plaas die sny brie kaas en bosbessiesous in die gleuf.
Draai die respiespek om elke worsie.
Bak dit tot goudbruin in die oond, ongeveer 10 minute
Metode vir die Waatlemoenslaai:
Gebruik al die bogenoemde bestanddele en pak dit in individuele bakkies of in een groot plat bak.
As ‘n slaaisous kan jy balsamiese glasering gebruik.
Geniet die slaai.
stel voor
As jy 'n aanhanger is van ons land se kampioen MMA-vegter, Dricus "Stillknocks" du Plessis, dan moet jy die ontbytSAKE episode kyk! Ons het saam met hom gekuier en het vir julle die 'mens' agter die geharde vegter wys.
Op 2 September het ons gesels oor alles wat lekker en goed is in ons land... 😁
Ons gas was die Good Things Guy, Brent Lindeque en sy aansteeklike optimisme en energie kan ons almal net goed doen.
ontbytSAKE het 1 Jullie saam met die gewilde aanbieder en voormalige Protea Netbalspeler, Vanes-Mari du Toit gekuier en ons het ingeloer by besighede in die omgewing van Middelburg en Emalahleni in Mpumalanga.
Bly op hoogte van ons doen en late
© 2024