Onafhanklike Kunstenaars: Kliek hier om in te skryf vir die Aitsas 2024!

smulSake

Ons sjef, Corli Prinsloo, wys ons hoe om maklike geregte te maak met ’n lekker kinkel van haar eie om die dis net daardie ekstra lekkerte te gee om jou gesin en gaste mee te bederf. Kry die resepte hier.

Terug
Krakerige Klapperhoender met Pina Kolade

4 weke gelede

Krakerige Klapperhoender met Pina Kolade

Kook/Bak Tyd: 45 minute

Voorbereiding Tyd: 10 mute

Bestanddele

Genoeg vir 4 mense. 

Hoender:

500 g hoenderfilette
1 k Kellogg’s pap of broodkrummels
1 ½ k versoete klappervlokkies
 1 t knoffelsout of knoffelpoeier
 ½ t sout + sout vir hoender
 ¼ t gerookte paprika
 ⅛ t rooipeperpoeier
 ½ k meel
 2 eiers geklits
¼ tot ½ k klapperolie

Pina Kolade Doopsous:
1 k kondensmelk
1 k vars pynappel in blokkies gesny
Knippie sout 
5 ml vars suurlemoensap

Vrugteslaai: 
(hoeveelhede na smaak)

Mango, in repies gesny
Pynappel in driehoekies of blokkies gesnsy 
Granaatpitte 
Klapperstukke, vars of gedroog 
Italiaanse pietersielie vir garnering 

Pina Kolade skemerkelkie: 
(hoeveelhede na smaak)

Ys
Rum
Vanielje roomys
Klapperroom of gewone room
Vars pynappelsap

Gooi als in ‘n versapper en meng tot romerig en glad 

Versiering:
kersies
pynappel
Gooi in mooi skemerkelkieglas

onsGEMEENSKAP

Bly op hoogte van ons doen en late